ANBI gegevens Zorgboerderij De Borkeld

Naam: Stichting Zorgboerderij De Borkeld
Fiscaal nummer: 8179.24.310

Contactgegevens

Stichting Zorgboerderij De Borkeld
Borkeld 1a
7462 PD Rijssen
0548 - 701581
Bankrekening: NL79RABO0132230003
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zorgboerderijdeborkeld.nl

Bestuurssamenstelling

Voorzitter: dhr. E.A. van ’t Hul
Secretaris: dhr. G. Janssen
Penningmeester: dhr. J. Mensink

Algemene leden: mevr. E. Nijveld – Pas, dhr. M. Nijkamp, mevr. J. Haase-Baan

Beleidsplan

Stichting Zorgboerderij de Borkeld heeft een missie en visie beschreven. Het beleid wordt onder andere beschreven in een jaarplan. Bestuur is hiervoor eindverantwoordelijk. In verband met de voortgang van de activiteiten op de zorgboerderij is professionaliseren in de huidige maatschappij belangrijk. Dit doet de stichting door onder andere meer geschoold personeel in dienst te gaan nemen en een kwaliteitssysteem te implementeren.

Beloningsbeleid

De bestuursleden van onze stichting ontvangen geen vergoedingen voor het voorbereiden en bijwonen van vergaderingen (vacatiegeld).

Doelstelling

Wij wensen ieder mens een zinvol levensdoel. Daarom begeleiden wij onze deelnemers op een positieve, persoonlijke en zorgzame wijze naar het ontwikkelen en bereiken van dit doel. Door ze in contact te brengen met anderen, zorgen wij dat onze deelnemers nieuwe en inspirerende ervaringen opdoen. Talenten bloeien op en  het welbevinden van onze deelnemers wordt bevorderd. De activiteiten die wij aanbieden kenmerken zich door creativiteit.

Verslag van de uitgeoefende activiteiten

In 2020 hadden we totaal 20 volwassen deelnemers. Gemiddeld per cliënt zijn zij 75 dagdelen op jaarbasis aanwezig geweest op de zorgboerderij om deel te nemen aan activiteiten.  Daarnaast hebben we aan totaal 12 kinderen activiteiten mogen aanbieden. Zij zijn gemiddeld 16 dagdelen op jaarbasis aanwezig geweest.

Zorgboerderij de Borkeld

Copyright © Zorgboerderij de Borkeld - Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media