Skip to main content

Creatieve momenten voor volwassenen

Creatieve momenten voor volwassenen

Iedere dinsdagavond wordt er een creatieve activiteit voor volwassenen aangeboden. De activiteit duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met zorgen, dit kunnen zorgen zijn op allerlei verschillende gebieden. Bijvoorbeeld als er sprake is van psychische problemen, van eenzaamheid, als er problemen zijn met betrekking tot mantelzorg, als er sprake is van verliesverwerking, ernstige ziekte of als men daarvan herstellende is. Of als de thuissituatie reden geeft om “er even uit te zijn”, bijvoorbeeld bij een druk gezin. De zorgvraag is van dien aard dat een indicatie niet nodig is, maar wanneer er wel behoefte is om te kunnen ontspannen.

Deze activiteit wordt iedere dinsdagavond aangeboden. Tijdens de activiteit wordt er vooral getekend en geschilderd. Ook is er professionele leiding aanwezig die tips kan geven op dit gebied. Uiteraard zijn er ook nog allerlei andere dingen te doen op creatief vlak.  Naast de creatieve activiteit is met name ook het sociale aspect van groot belang, samen bezig zijn en elkaar een luisterend oor bieden. Dit wordt door de deelnemers als zeer positief ervaren!

De kosten bedragen € 5,00 per avond.

Heeft u vragen over deze creatieve activiteit? Neemt u dan contact op met één van onze zorgcoördinatoren via:

  • Tel: 0548 – 701581
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteit

Lees meer …Creatieve momenten voor volwassenen

Dagbesteding tieners (PGB)

Eén keer in de twee weken is er op donderdagmiddag/avond dagbesteding voor tieners. Deze activiteit is bedoeld voor tieners vanaf 13 jaar met een PGB-indicatie. De activiteit begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

De dagbesteding is een gezellige creatieve bezigheid. Er worden spelletjes gedaan, er wordt wat lekkers gebakken of er wordt eten gekookt. Ook wordt er samen gegeten. De tieners mogen om de beurt kiezen wat ze de volgende keer graag willen eten.

Wilt u graag meer informatie over de dagbesteding voor kinderen? U kunt contact opnemen met één van onze zorgcoördinatoren via:  

  • Tel: 0548 – 701581 (ma/wo/do/vr)
  • E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een PGB indicatie kunt u contact opnemen met het Sociaal Vraagplein van de gemeente.

Activiteit

Lees meer …Dagbesteding tieners (PGB)