• Home
  • Over
  • Over de zorgboerderij

Organisatie

Op het terrein van Zorgboerderij de Borkeld staan 2 hoofdgebouwen. 1 ervan wordt verhuurd aan stichting Siloah. De deelnemers van deze stichting maken gebruik van een deel van de faciliteiten op het terrein. Voor meer informatie over Siloah verwijzen we u door naar de website:www.siloah.nl.

Het tweede hoofdgebouw op het terrein is ‘Activiteitencentrum de Hooiberg’. Alle informatie op deze website gaat over dit centrum.

Wij als bestuur, begeleiders en vrijwilligers staan  klaar voor mensen met een  beperking en ouderen die niet meer werkzaam (kunnen) zijn in het arbeidsproces.  Maar ook voor ouderen en jongeren, die enige "ontzorging" nodig hebben.  Wij zijn een  zorgboerderij met een christelijke identiteit  en bieden deze mensen graag een zinvolle  dagbesteding.  

Zinvol levensdoel

Wij wensen ieder mens een zinvol  levensdoel. Daarom begeleiden wij onze deelnemers op een positieve, persoonlijke en zorgzame wijze naar het ontwikkelen en bereiken van dit doel. Door ze in contact te brengen met anderen , zorgen wij dat onze deelnemers nieuwe en inspirerende ervaringen opdoen. Talenten bloeien op en het welbevinden van onze deelnemers wordt bevorderd. De activiteiten die wij hierbij aanbieden kenmerken zich door creativiteit.

Persoonlijk, Professioneel en Verbindend

De  Stichting  staat voor persoonlijk, professioneel en verbindend. Vanuit persoonlijk contact zoeken wij verbinding met onze deelnemers. Wij stimuleren en organiseren onderling contact tussen de mensen. Voor onze begeleiders - die stuk voor stuk deskundig zijn en kwalitatieve zorg hoog in het vaandel hebben staan - is ieder mens in dit proces uniek.

Hebt u een klacht?

Het kan gebeuren dat u een klacht hebt over de zorgboerderij. Een klacht is dat u aangeeft dat u ontevreden bent over hoe u behandeld wordt door de zorgboerderij of een medewerker van de zorgboerderij. Wij vinden het belangrijk om uw klacht serieus te nemen. We zijn daarom aangesloten bij de stichting ECKG en bij de geschillencommissie. Voor de procedure rondom het indienen van klachten kunt u contact zoeken met de zorgboerderij via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

Meer weten? Neem dan contact met ons op Contact