• Home
  • Over
  • Coördinator

Coördinator

Voor cliënt gerelateerde vragen kunt u mailen naar onze coördinatoren Zorg.

Ik ben Irma van Rossum. Geboren en getogen in Rijssen. Echter door mijn huwelijk verhuisd naar Boskoop. Door veranderingen van werk zijn we terug gekomen in Twente en hebben we ons gesetteld in het mooie dorp Enter.

In 2003 ben ik mijn opleiding tot verpleegkundige gestart aan de Gereformeerde Hogeschool in Zwolle. In 2007 afgestudeerd en aan de slag gegaan als verpleegkundige bij ZGT Almelo.
Door de verhuizing heb ik deze mooi baan op moeten zeggen, maar heb er ook wat moois voor terug gekregen. Ik ben als geriatrie verpleegkundige aan de slag gegaan bij een instelling voor ouderen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op met name ook de beleidsmatige kant van de zorg.

Per maart 2017 ben ik aan de slag gegaan voor Stichting Zorgboerderij de Borkeld. En dat met heel veel plezier. Heel bijzonder om op deze manier iets te kunnen doen voor onze medemens, samen met zoveel vrijwilligers.
Mijn functie is divers. Vanaf het eerste telefoontje heb ik contact met de cliënt, regel een plekje, maak een zorgplan. Daarnaast ondersteun ik eventueel bij de administratie rondom indicatie/PGB.
Achter de schermen houdt ik me bezig met verschillende onderwerpen die met zorg te maken hebben, zoals medicatie, veiligheid etc.
Wellicht ontmoeten we elkaar! Graag tot ziens op ons activiteitencentrum ‘de Hooiberg’. 

Per e-mail is Irma van Rossum bereikbaar via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Knipsel3