Creatieve momenten voor volwassenen

tekenen 001

Voor wie? Voor allen die zorgen hebben m.b.t. bijvoorbeeld: psychische problemen, eenzaamheid, mantelzorg, verliesverwerking, ernstige ziekte of daarvan herstellend, of de thuissituatie geeft reden om “er even uit te zijn”, bijvoorbeeld een druk gezin.

Dinsdag

Elke dinsdag is er een creatieve ochtend voor volwassenen. Hier wordt vooral getekend en geschilderd. Ook is er professionele leiding aanwezig die u tips kan geven op dit gebied. Uiteraard zijn er ook andere dingen te doen op creatief vlak. Maar met name het sociale aspect, samen bezig zijn en elkaar een luisterend oor bieden, wordt als zeer positief ervaren in deze groep.

De ochtend duurt van 9.15u tot 11.45u. De kosten per keer zijn € 5,00.

Donderdag

Op donderdagavond is er om de week een creatief moment. Hier wordt alleen getekend en geschilderd. Helaas is er op dit moment geen begeleider, waardoor deze lessen voorlopig niet door kunnen gaan. Wij werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Houdt u de website in de gaten.

De avond duurt van 20.00u tot 22.00u. De kosten per keer zijn € 5,00.

Bloemschikken

3 tot 4 keer in het jaar wordt er op donderdagochtend een cursus bloemschikken gegeven. De data kunt u vinden in de agenda op deze site.

De ochtend duurt van 9.15u tot 11.15u. De kosten per keer zijn € 12,50.

Voor informatie en inlichtingen kunt u contact opnemen met Christine ter Keurs:

  • Mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.